x 
Cart - 0,00 din.

Cart

Cart empty

Analiza hrane za pse - tumačnje deklaracije po vašem izboru

 

Analiza hrane za pse - tumačenje deklaracije po vašem izboru

Analiza hrane za pse

 

Imate pitanja u vezi brenda, u nedoumici ste kojom hranom da hranite svog psa, interesuje vas analiza hrane koju koristite?

Sparky se ne bavi analizom hrane, tj tačnosti podataka na deklaraciji, već analizom - objašnjenjem onoga što je u istoj navedeno.

Pošaljite nam tačno, originalno ime hrane naznačeno na pakovanju, brend  i ime firme proizvodjača (ukoliko se radi o manje poznatom brendu).

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nakon prikupljanja svih potrebnih podataka, nastojaćemo da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Analiza se bazira na metodi Dr Mike Sagman, osnivaču poznatog bloga o hrani za pse DogFoodAdvisor koji je do sada analizirao preko 3.500 komercijalnih brendova hrane za pse.

Napomena:

Tekstovi iz serije Analiza Hrane za pse - tumačenje deklaracije na pakovanju, predstavljaju isključivo tumačenje deklaracije na pakovanju - naziva sastojaka, korisnosti istih, naučne informacije u vezi uticaja istih na zdravlje i metabolizam psa i sl.

Ovim želimo da pomognemo potrošačima da nauče da na osnovu deklaracije proizvoda sami procene da li je neka hrana odgovarajuća za njihove ljubimce. Kao i da nauče sami da tumače natpise na deklaraciji.

Mi se ne bavimo hemijskom analizom niti proverom tačnosti podataka navedenih na deklaraciji. Polazimo od pretpostavke da su navedeni podatci tačni.

 

Za dug i zdrav život naših četveronožnih prijatelja.

 

 

  • Hits: 7469